Design för iPad

WE DESIGN ANLITAS FÖR DESIGN AV LIVSSTILSMAGASIN

Hela publishingindustrin går nu på högvarv för att förstå och hitta lösningar på hur man kan presentera innehåll i detta nya format – ett format som varken är print eller webb. Det är fortfarande nytt territorium, ingenting vi har sett tidigare, och oerhört spännande. Vi är övertygade om att det kommer att förändra våra vanor och sättet vi interagerar med media, inte minst då det gäller vår relation till det traditionella magasinet, den tryckta tidningen.

 

Folkvillan

VÄLKOMMEN MATS GIDLUND

WE Design anlitas för design av ny grafisk profil till företaget Folkvillan, som producerar, bygger och levererar olika  lösningar för villor och småhus över hela Sverige.

 

 

 

We stannar på Sigtunagatan

SIGTUNAGATAN, MEN WERNER ELOF FLYTTAR TILL BÄTTRE LOKALER SNETT ÖVER GATAN

Tillsammans med Stefan Hattenbach och Mac Rhino Fonts, bygger vi nu upp ett nytt litet näste för innovativ, kunskapsbaserad och passionerad formgivning – inom typografi, typsnittsdesign, profilprogram och visuella identiteter samt design för webben, tv och iPad. Grafisk design, helt enkelt, där vi arbetar med allt från små företag som behöver en grafisk identitet till större företag och organisationer som är ute efter en tydligare och starkare visuell position, inte minst på webben. Mångårig internationell erfarenhet och forskning inom interaktiv design, tillsammans med en exeptionell kompetens i typografi är vad vi kan erbjuda. Kom över och hälsa på, så bjuder vi på gott chai-te!

Konstfack

JONAS SLUTAR SOM LEKTOR PÅ KONSTFACK

Efter nästan 5 år (på halvtid) är det dags att fokusera på annat – och ge plats åt någon annan att ta ansvar för kandidatprogrammet i Grafisk design. Efter ett års föräldraledighet kändes det också naturligt att gå vidare. Jag hoppas att institutionen utvecklas vidare och även förmår positionera sig internationellt, med de nya perspektiv som krävs. (Uppdatering: Det är med stor glädje jag ser att Martin Frostner tar över!)

 

 

PROFIL TILL ANNA KRAITZ DESIGN

NY GRAFISK IDENTITET TILL MÖBEL- OCH PRODUKTFORMGIVAREN ANNA KRAITZ

Fladdermusen och en ring av flätor blir Anna Kraitz nya grafiska symbol och märke. I Annas värld, där det vardagliga och magiska överlappar varandra, är fladdermusen lika mycket en påminnelse om barndomens Skåne och förfädernas Transylvanien som det är en symbol för en parallell perception och ett seende som gör det möjligt att navigera genom samtiden.

 

 

 

NORDIC BLUES

VÄLKOMMEN DANIEL NYSTRÖM OCH SUSHIFÖRETAGET NORDIC BLUES

Werner Elof Design anlitas för design av webbsajt. Nordic Blues är ett nyetablerat sushirestaurangkoncept som snart slår upp portarna på Åland.