ÄNTLIGEN VÅR!

DETTA KOMMER ATT BLI DEN BÄSTA CHILISOMMAR PÅ LÄNGE…

Att vara designer är i någon själslig mening förbundet med trädgårdsodling… Inte sällan hör man formgivare säga att detta hade varit ett alternativt yrkesval. Chiliodling är kanske en av de roligaste och mest tacksamma varianterna. Livskraftiga, tåliga och vackra bladverk som dessutom ger färgstarka och smakheta frukter. 2012 är dedikerad typen Bhut Jolokia, som är ultrastark och Jamaican Bell, med vackra klockformade frukter.

 

WE DESIGN WEBB

WE DESIGN AVSLUTAR FLÖRTEN MED FLASH OCH FLYTTAR TILL WORDPRESS

Mycket positivt finns att säga om programmet Flash och vad det lyckades göra med webben i en tid när mycket kändes statiskt och inrutat. Men med tiden har det blivit omöjligt att hålla fast vid denna teknologi, inte minst mot bakgrund av Apples och Googles utfrysning. För oss ”skapare av innehåll” är det som alltid bara att gilla läget och anpassa oss. Nu WordPress, som duktiga Someguys på Södermalm hjälpt till med. Och framöver? Låt oss se vad Adobes nya Muse kan göra för skillnad!

 

 

 

BOXER OCH TERACOM

WE DESIGN ANLITAS SOM LÖPANDE KONSULT FÖR GRÄNSSNITTSDESIGN

I en värld där ribban ständigt höjs för vad konsumenter och användare förväntar sig i tillgången och hanteringen av media och underhållning, är utmaningen stor för digital-tvföretagen att leverera attraktiva, användarvänliga och överskridande tjänster.

 

TV-SAJT SUCCÉ

MEDIAFÖRETAG MED SÄTE I MALAYSIA KÖPER GRÄNSSNITTSDESIGN FRAMTAGEN AV WE DESIGN

WE Design har tidigare gjort design för Kanal 5 och Kanal 9 i Sverige. Nu handlade det om att skapa en internationell sajt för tv- och filmrelaterat innehåll. ”Utmaningen var att skapa en plats som verkligen utgick från det rika material som skulle distribueras – och som gjorde hela erfarenheten tydlig och lockande”, säger Jonas WE Andersson. Efter presentationen (som gjordes av det danska NDS-teamet mitt i natten), fick vi denna respons: “This is Nice. This is Perfect! I’ll buy this design today. No doubt!”